Gorozhanin.com.ua

На Одещині у ДТП постраждав мопедист

18 октября
19:11 2024

Унаслідок автопригоди, що сталася вчора, 17 жовтня, близько 16-ї години на перехресті вулиць Ярослава Мудрого та Любомирської у місті Балта, травмувалася одна людина.

Про це повідомили у поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що 46-річна водійка автомобіля «Citroen», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустила 41-річного мопедиста, який рухався головною дорогою і мав перевагу в русі, та допустила з ним зіткнення.

Унаслідок автопригоди травмувався керманич двоколісника. Його каретою швидкої допомоги доправили до лікарні з переломом ключиці. Водійка легковика не постраждала.

Перевірка обох керманичів на стан сп’яніння показала, що вони були у тверезому стані.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили судові експертизи. Слідство триває. Встановлюються повні обставини автопригоди.

На Одещині у ДТП постраждав мопедист , фото-1

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Tags
Share

Статьи по теме

Последние новости

У Запоріжжі відкрили 9-метрову інсталяцію «Дерево Памʼяті»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.