Gorozhanin.com.ua

Оснащені генераторами та інтернетом: у чотирьох районах Києва відкрили додаткові пункти обігріву

23 декабря
16:00 2022

Київ не припиняє розширювати мережу пунктів обігріву в усіх районах міста на випадок тривалого відключення світла. Загалом у столиці функціонують 532 пункти обігріву. Так, у столиці відкрили ще півсотні пунктів обігріву.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте!

Пункти обігріву оснащені генераторами та іншим необхідним обладнанням. Тому, кожен містянин зможе у них не лише зігрітись і підзарядити гаджети, але й отримати актуальну інформацію у випадку тривалої відсутності електроенергії та тепла в їх домівках.

52 нових пункти, де люди можуть зігрітись, підзарядити гаджети, отримати актуальну інформацію у випадку тривалої відсутності електроенергії та тепла в їх домівках, ми відкрили у Голосіївському, Дніпровському, Оболонському та Святошинському районах, – йдеться у повідомленні.

Загалом тепер функціонують 532 пункти обігріву, які підготувало місто. Також долучається бізнес – додатково працюють ще понад 100 пунктів, які забезпечують підприємці.

Київ не припиняє розширювати мережу пунктів обігріву в усіх районах міста на випадок тривалого відключення світла, – додав мер столиці.

Мапа, на якій можна знайти адреси пунктів, знаходиться за посиланням.

Ми також раніше писали про те, що заступник міського голови Петро Пантєлєєв відповів на скаргу містян стосовно «несправедливого» припинення живлення для різних споживачів, коли в одних будинках світло є лише по 8-12 годин на добу, а в інших – майже завжди.

Крім того, розповідали, що у четвер, 22 грудня, до Києва з Данії надіслали партію гуманітарної допомоги, до якої увійшли потужні генератори.

Статьи по теме

Последние новости

Що повинен вміти сантехнік?

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.