Робота в Одесі для чоловіків: п’ять свіжих вакансій
Сайт 048.ua підібрав п’ять актуальних одеських вакансій для чоловіків із зарплатою до 45 тисяч гривень.
Електрогазозварник, слюсар
Зарплата: 25 000 грн
Вимоги: досвід роботи.
Умови роботи: робота в арматурному цеху, 8 годинний робочий день (з 08:00 до 19:00, пн-пт).
Обов’язки: зварювати арматурні каркаси.
Звертатися за номером: 067 322−75−91
Менеджер рецепції
Зарплата: 10 000 + %
Обов’язки:
Зустріч гостей та обслуговування гостей у зоні рецепції; збільшення середнього чека та продаж послуг клубу; контроль порядку у зоні рецепції; вирішення конфліктних ситуацій; робота із зворотнім зв’язком від клієнтів.
Вимоги:
Доброзичливість до клієнтів та колег; енергійність та ініціативність; відмінні комунікативні навички; грамотне усне та письмове мовлення; вміння працювати з 1С буде перевагою.
Звертатися за номером: +380638182443
Рихтувальник
Зарплата: 15000 – 45000 грн
На СТО на постiйну роботу запрошують рихтувальника з досвідом роботи. Компанія забезпечить інструментом, роботою, хорошими умовами, чесністю та гідною зарплатою.
Вимоги: відповідальність, порядність, бажання працювати і заробляти, відсутність шкідливих звичок.
Звертатися за номером: 0960255301
Кухар холодного цеху, універсал
Зарплата: 17000 – 20000 грн
Умови роботи: щоденний розрахунок, графік 5-2, 6-1. Оплата за зміну 800-1000 грн + бонуси %, робота з 9:45 до 22:00
Обов’язки: приготування страв холодного процесу та японської кухні: суширіто, бао, супи; упаковка та оформлення страв, дотримання саннорм, акуратність, пунктуальність.
Звертатися за номером: 0683389292
Адміністратор ресторану
Зарплата: 17 000 – 25 000 грн
Обов’язки:
Забезпечення ефективної роботи ресторану, включаючи контроль якості обслуговування, приготування страв та виконання стандартів безпеки та санітарних норм. Керування робочим персоналом, включаючи розподіл обов’язків, навчання нових співробітників та забезпечення виконання робочого графіку. Організація та контроль, замовлення продуктів та контроль якості поставок. Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами та підтримка доброзичливої атмосфери в ресторані. Моніторинг фінансової діяльності ресторану, включаючи звітність та контроль витрат.
Вимоги:
Досвід роботи в галузі ресторанного бізнесу принаймні 2 роки. Вміння керувати персоналом, вміння мотивувати, навчати та організовувати робочі процеси. Висока відповідальність, вміння приймати рішення в стресових ситуаціях. Добрі комунікативні навички та вміння працювати в команді. Знання англійської мови буде перевагою.
Звертатися за номером: 0684394677