В Харкові цьогорічне приготування куті коштуватиме мінімум на 10 відсотків дорожче за минулорічне
11:00, Сьогодні
Надійне джерело
Цього року в Харкові приготувати кутю на Різдво буде дорожче приблизно на 10-20 % в порівнянні з минулим роком.
Вартість набору складає від 40 до 260 гривень. Про це повідомила Харківська міська рада.
Залежить це від ваги, складу куті та виробника. За інформацією Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку, пшенична крупа коштуватиме від 25 грн/0,4 кг, рис довгозернистий — від 50 грн/кг, булгур — від 40 грн/кг, мед — від 70 грн/250 г, мак — від 30 грн/125 г, ядра волоських горіхів — від 220 грн/кг, родзинки — від 160 грн/кг.
Нагадуємо, що у Харкові на кількох вулицях частково перекриють рух транспорту.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію