Gorozhanin.com.ua

Громадський транспорт столиці працюватиме довше через Atlas Weekend

06 июля
11:22 2021

На час проведення фестивалю Atlas Weekend для забезпечення перевезення пасажирів час роботи громадського транспорту буде подовжено.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

«У ніч із 6 на 7 липня та у ніч із 9 на 10 липня роботу метрополітену та наземного пасажирського транспорту подовжено на 1 годину. Перевезення пасажирів наземним громадським транспортом буде організоване після проходження останніх пар поїздів», — йдеться у повідомленні.

Крім цього, на період проведення заходу, у разі необхідності та залежно від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції метрополітену «Виставковий центр».

Також на весь період проведення фестивалю – 6, 7, 8 та 9 липня – на 1 годину подовжено роботу тролейбусів №№ 11, 12, 43, 45 та автобусів № 56.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на ВДНГ розпочинається музичний фестиваль Atlas Weekend. У перший день фестивалю заплановано виступи як іноземних, так і українських виконавців. Зокрема, 5 липня виступить: Тіна Кароль, Mozgi, Melovin, NK, Dorofeeva, Воплі Водоплясова, Dantes, Alyosha, Сергій Мироненко, Сергій Бабкін, Скай, Скрябін і Юркеш, Bachi, Keyc, BSHKK та інші.

Читайте також: Atlas Weekend закликають відмовити Меладзе в участі у фестивалі

Фестиваль проходитиме 5 -11 липня з дотриманням всіх карантинних обмежень. Серед цьогорічних хедлайнерів — Fatboy Slim, DJ Snake, Верка Сердючка, The Hardkiss, Океан Ельзи, Тіна Кароль, Валерій Меладзе та інші.

Цього року 5-го та 6-го липня на Atlas Weekend Friends Edition можна буде потрапити безкоштовно за попередньою реєстрацією.Вхід на територію фестивалю буде лише за наявності квитка.

Упродовж фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ працюватиме центр масової вакцинації. Охочі зможуть зробити щеплення від COVID-19 у павільйоні №9 за попереднім записом.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Барабанщик Roxette та прем’єр-міністр Швеції передали Полтаві мобільну станцію переливання крові

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.