Gorozhanin.com.ua

Заразитися і не померти: вчені назвали, який фактор знижує смертність від коронавірусу

26 сентября
23:31 2020

Учені з Медичної школи Бостонського університету поділилися цікавим спостереженням, пов'язаним із захворюванням на коронавірус. Як з'ясувалося, є фактор, який істотно знижує ризик померти від цієї недуги.

Звичайно, від самого захворювання цей фактор не рятує, але ймовірність летального результату зменшує вдвічі. Виявляється, більше шансів вижити мають ті люди, у яких в організмі вищий вміст вітаміну D. У таких людей вдвічі рідше розвиваються небезпечні ускладнення, які можуть призвести до смерті.

До таких висновків медики прийшли на підставі аналізів крові, які вони робили пацієнтам, хворим на COVID-19. Виявляється ті, у кого вміст вітаміну D в організмі був вищим, значно рідше отримували важкі ускладнення, і показник виживання у них був набагато вищим.

Заразитися і не померти: вчені назвали, який фактор знижує смертність від коронавірусу При цьому не зайвим буде нагадати, що вітамін D актівно синтезується в організмі під впливом прямих сонячних променів. Однак цього недостатньо, тому доречним буде вживати в їжу продукти, що містять багато цього вітаміну. До таких належать: лосось, оселедець, сардини, тунець, масло з печінки тріски, устриці, лісові гриби, яєчні жовтки і молочні продукти.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко розповіла, як хворіла на коронавірус. Іноді їй здавалося, що від неї йде життя, зізналася політик.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Иран категорически отвергает обвинения США в подготовке Тегерана к убийству Трампа | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.