Gorozhanin.com.ua

У Зеленського розповіли, коли Україна подасть воду в Крим

27 августа
12:51 2020

Засуха на Кримському півострові "перевершила всі очікування" місцевої влади. Прогнозувалося, що води у водосховищах вистачить до осені, однак, все сталося інакше. Представництво президента України Володимира Зеленського в Автономній республіці Крим висловило свою позицію щодо можливості відновлення водопостачання в окупований Росією Крим.

За словами Антона Кориневича, з цим питанням Росія самостійно не впорається. Однак, Україна не збирається поспішати на допомогу, поки Росія не піде з півострова.

"Воду в Крим до деокупації подавати не можна. Це дуже значні важелі впливу і тиску на державу-окупанта", — сказав представник Зеленського в Криму.

Раніше екс-президент України Леонід Кравчук заявив, що якщо Крим зіткнеться з гуманітарною катастрофою, то Україна зможе відновити постачання води на півострів. Однак, йдеться тільки про потреби населення. На подачу води до Криму для промислових підприємств і військових баз український народ ніколи не погодиться. У своєму останньому інтерв'ю телеканалу Euronews Володимир Зеленський заявив, що Україна поверне собі окупований Росією Крим, і ті, хто допустив легку здачу Кримського півострова під окупацію, повинні понести відповідальність.

"Віддавати Крим не можна. Це велика проблема. Але сьогодні ми вже не можемо говорити і кусати лікті з приводу того, як це сталося. Я впевнений, що за це коли-небудь все будуть відповідати. Багато в цьому брали участь", — зазначив президент України .

Раніше повідомлялося, що російську співачку Глюкозу не пустили в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

В Киеве работают силы ПВО, жителей просят находиться в укрытиях

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.