Gorozhanin.com.ua

Новий “Гелендваген” за 20 000 доларів: перша партія автомобілів вже готова

17 марта
14:43 2020

У М’янмі компанія Tatmadaw Heavy Industry почала випускати позашляховик Inlay, який дуже нагадує легендарний німецький "Гелендваген". Ціна цього автомобіля становить близько 20 000 доларів.

В різних країнах вже зробили чимало клонів Mercedes-Benz G-Class. Особливо в цьому відношенні відзначився Китай, в якому нову варіацію на тему G-class випускають кожні дві хвилини.

У М’янмі до копіювання "Гелендвагена" підійшли самим серйозним чином. І це не дивно. Справа в тому, що замовником виступило місцеве міністерство оборони. Більшу частину позашляховиків, що зійдуть з конвеєра Tatmadaw Heavy Industry, отримає армія.

Правда, передбачений також випуск цивільної версії, але у неї буде мінімальний набір обладнання, як і в армійської версії. Кузов цивільної копії "Геліка" забарвлять не зеленим, а в білим, червоним або жовтим коліром. Ціна – близько 20 000 доларів.

Щорічно в М’янмі планують робити по 1000 копій Mercedes-Benz G-Class. Компанія Tatmadaw Heavy Industry вже має досвід виготовлення автомобілів. Раніше вона робила, наприклад, Mazada Jeep.

The post Новий “Гелендваген” за 20 000 доларів: перша партія автомобілів вже готова appeared first on Today.ua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

3 роки позбавлення волі за ухиляння від мобілізації. Харків’янину винесли вирок

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.