Gorozhanin.com.ua

Побив і кинув помирати: на Київщині застілля закінчилось трагедією

26 октября
16:59 2024

Побив і кинув помирати: на Київщині застілля закінчилось трагедією

У Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який під час застілля через ревнощі почав гамселити опонента. Від отриманих травм постраждалий помер у лікарні.

Детальніше про інцидент розповіли у пресслужбі Поліції Київщини.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua», щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

24 жовтня, близько 10:00 години, громадянка повідомила до поліції про те, що біля свого паркану виявила чоловіка без свідомості. 44-річного потерпілого медики доставили до лікарні, де від отриманих травм він помер, – зазначили правоохоронці.

За даними поліції, підозрюваний разом зі співмешканкою та спільним знайомим розпивали алкогольні напої за місцем свого проживання. Між господарем та гостем виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Фігурант завдав постраждалому численних ударів по тілу і обличчю, від яких той впав на підлогу. Після цього кривдник підняв чоловіка, вивів його за межі свого домоволодіння і повернувся до будинку.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру. У суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Як ми раніше розповідали, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який на смерть забив свою тещу під час конфлікту. Жінка від отриманих травм померла на місці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Прогноз погоди на завтра: вночі слабкий туман

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.