Gorozhanin.com.ua

Відібрав сумку у пенсіонерки: на Одещині чоловік постане перед судом

25 октября
20:23 2024

Чоловік відібрав у перехожої сумку. Обвинувальний акт відносно нього вже в суді. Правопорушнику загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася на початку жовтня у Білгороді-Дністровському. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник близько шостої години на одній із вулиць міста побачив жінку похилого віку, яка йшла в бік ринку. Він пішов слідом, наздогнав незнайомку, вирвав у неї з рук сумку, в якій знаходилися смартфон, гроші, платіжні картки та документи, і втік.

Загалом нападник заволодів майном потерпілої на загальну суму трохи більше десяти тисяч гривень.

Щоб повідомити про злочин у поліцію, 64-річна жінка звернулась по допомогу до перехожого і попросила, скористатися його телефоном.

Співробітники сектору кримінальної поліції за декілька годин встановили та розшукали правопорушника, яким виявився 41-річний містянин. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка слідчі виявили викрадене ним майно, яке вилучили та повернули власниці.

Як розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, грабіжника поліцейські затримали в процесуальному порядку, а згодом за їхнім клопотанням суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зібравши достатньо доказів, слідчі висунули чоловіку обвинувачення у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, скоєному в умовах воєнного стану. Обвинувальний акт за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України правоохоронці скерували до суду. Правопорушнику загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Российский ракетный удар по Сумам и Днепру 25 октября 2024 года | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.