Gorozhanin.com.ua

Побив немовля та дворічного хлопчика: в Одесі судитимуть 27-річного чоловіка, — ВІДЕО

24 октября
20:13 2024

18:05, Сьогодні

Надійне джерело

Батькові, який побив малесеньку доньку, правоохоронці повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. За клопотанням слідчих на час розслідування суд помістив зловмисника під варту. За умисне тяжке тілесне ушкодження дівчинки йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Також правоохоронці з’ясували, що чоловік бив дворічного сина.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Нагадаємо, що 22 жовтня вночі дитину 2,5 місяців з травмами голови й тіла лікарі «швидкої» доставили з дому до реанімаційного відділення Одеської обласної дитячої клінічної лікарні. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські попередньо встановили, що 27-річний батько, перебуваючи наодинці з донькою, протягом двох місяців бив її, коли вона плакала.

«Зібравши достатньо доказів причетності чоловіка до протиправних дій, слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя дитини в момент заподіяння. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Окрім цього, слідчі розпочали ще одне провадження за ч. 1 ст. 122 ККУ за фактом спричинення дворічному сину чоловіка середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Причетність батька до побиття хлопчика наразі встановлюється. Триває збір доказів. Питання щодо повідомлення йому про підозру буде вирішуватись у ході слідства», — йдеться у повідомленні.

Які саме тілесні ушкодження отримані дітьми та їх ступінь тяжкості, будуть встановлювати судово-медичні експерти. Триває слідство в обох провадженнях. А малеча на теперішній час перебуває на стаціонарному лікуванні в закладі охорони здоров’я, де їм надається медична допомога.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

В поліції прокоментували пожежу в притулку для тварин під Запоріжжям

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.