Gorozhanin.com.ua

У Машівському районі 18-річний п’яний водій вчинив ДТП

19 октября
16:47 2024

18 жовтня близько 21:30 у селі Базилівщина Машівської громади 18-річний водій автомобіля ВАЗ зіткнувся з двома іншими автомобілями такої ж марки

Як повідомила прес-служба Нацполіції Полтавщини, від удару один із легковиків в’їхав у паркан, а сам порушник врізався в електроопору, після чого його авто перекинулося. На щастя, ніхто з учасників ДТП серйозно не постраждав.

Поліція встановила, що водій був у стані алкогольного сп’яніння. Відносно юнака склали два адміністративні протоколи за керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння, вчинене повторно протягом року (ч. 2 ст. 130 КУпАП України) та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вулиць, дорожніх споруд чи іншого майна (ст. 124 КУпАП України). Матеріали справи направили до суду.

За повторне керування в нетверезому стані передбачено штраф у розмірі 34 000 гривень та позбавлення права керування на три роки, також можливе вилучення транспортного засобу або адміністративний арешт на 10 діб.

Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Заявление G7 о необратимости членства Украины в НАТО | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.