Gorozhanin.com.ua

У ДТП на Лубенщині постраждало троє людей

17 октября
13:31 2024

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 жовтня близько 13:30 на 174 кілометрі автодороги Київ — Харків, неподалік села Іванівка Лубенського району

За попередньою інформацією слідства, вантажний автомобіль DAF, під керуванням водія 1973 року народження, виїхав за межі проїзної частини дороги та зіткнувся з автомобілем Mercedes, який стояв на узбіччі.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє людей 1967 та 1981 року народження, які в цей час перебували поблизу автомобіля Mercedes, а також водій вантажівки отримали тілесні ушкодження та доставлені до Лубенської лікарні інтенсивного лікування. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Полтавській області.

За даним фактом слідчі поліції Лубенщини, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини ДТП зʼясовує слідство.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Шведи готові інвестувати в будівництво 4-х сміттєпереробних заводів на Полтавщині

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.