Gorozhanin.com.ua

Купити квартиру у Харкові: пропозиції тижня. ФОТО

14 октября
21:19 2024

20:30, Сьогодні

Надійне джерело

Купити квартиру у Харкові: пропозиції тижня. ФОТО

Редакція 057 цього тижня обрала варіанти трикімнатних квартир.

Продається 3-кімнатна квартира на Клочківській. 16 поверх з 24. Загальна площа 104.7 м², житлова 62.3 м², кухня 12.5 м². 

  • Опалення: автономна котельня. Підігрів води: бойлер. Приміщення: кількість спалень: 1  •  гардероб  •  2 санвузла. Плазмовий телевізор,камін,пральна машина, посудомийна машина,душова кабіна,ванна,електрична плита, шафа-гардероб, вбудована кухня,диван, барна стійка,холодильник, лічильники, відеонагляд.
  • Ціна: 100 тисяч доларів.  

Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Героїв Харкова. 5 поверх з 16, загальна площа 70 м². 

Квартира з гарним капітальним ремонтом, укомплектована меблями та технікою. Квартира утеплена з середини та зовні, в ній тепліше ніж зазвичай. Також є сигналізація та відеоспостереження.
Формат квартири: вертоліт, квадратний великий коридор. Ванна та сан. вузол окремі, було зроблено перепланування збільшили ванну, встановлено велику кутову ванну, є бойлер. 2 засклені балкони, утеплені з ремонтом та освітленням. Залишається вбудована кухня з якісною технікою, включаючи посудомийну машину, холодильник.

Ціна: 44 тис. доларів.

Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Героїв Харкова. 4 поверх з 9. Загальна площа 67 м²Квартира поліпшеного планування з євроремонтом 2021 року. Всі кімнати окремі, зал з кухнею студією і 2 окремі спальні. В одній спальні засклений балкон, в іншій утеплена лоджія.Є окрема гардеробна. Просторний санвузол, з кутовою ванною.Вікна нові фірми Rehau.

Ціна 37 900 дол.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Збірна України зіграла у нічью із Чехами

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.