Gorozhanin.com.ua

Воїн ЗСУ прокоментував скандал з перевірками ТЦК чоловіків після концерту «Океану Ельзи» у Києві

12 октября
18:06 2024

У п’ятницю, 11 жовтня, у Києві тривав концерт відомого гурту «Океан Ельзи». На нього прийшли представники ТЦК.

Вони перевіряли документи у чоловіків призовного віку біля Палацу Спорту після того, як він завершився. Ця подія набула скандального розголосу. Але людина, яка захищала свою країну зі зброєю в руках жорстко прокоментувала цей спалах емоцій у суспільстві.

«Тут довкола кричали ганьба. А якби прийшли кацапи, що б кричали? Я розумію, боїшся, буває. Але не ганьбися. Коли ти три роки ховався і тебе тут вже затримали, ну будь чоловіком, підніми голову гордо вверх і вперед. Ніхто тебе під кулі звідси не відправить в перший день», — заявив колишній військовослужбовець 93 бригади Артем після концерту «Океану Ельзи» в Києві, по завершенню якого кілька десятків співробітників ТЦК та СП разом з патрульною поліцією перевіряли військово-облікові документи у військовозобов’язаних, повідомляють кореспонденти hromadske з місця події.

Кількох чоловіків, у яких виявили проблеми з документами або які відмовлялися їх показати, силою затримали й відвезли у ТЦК.  Ще кільком виписали повістки та відпустили.

Відео затримань біля Палацу спорту у Києві вже активно ширять російські пропагандистські пабліки запевняючи власну авдиторію, що українці втомились від війни і очікують на «визволителів» з «братньої росії».

**Під час воєнного стану правоохоронці мають право вимагати від військовозобов’язаних військово-обліковий документ і документ, що посвідчує особу. Поліціянти також можуть перевірити, чи оновив військовозобов’язаний свої дані згідно із законом про мобілізацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Рф вдарили по Дергачах та Малоданилівській громаді (ОНОВЛЕННЯ)

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.