Gorozhanin.com.ua

У Києві після концерту «Океану Ельзи» ТЦК влаштувало «облаву» на чоловіків, — ВІДЕО

12 октября
10:12 2024

У Києві після концерту "Океану Ельзи" ТЦК влаштувало "облаву" на чоловіків, - ВІДЕО

Ввечері 11 жовтня у столичному Палаці спорту відбувся концерт рок-гурту «Океан Ельзи». Після його завершення на виході із закладу чекали десятки співробітників ТЦК та поліцейських, які перевіряли військово-облікові документи у чоловіків.

Відео з місця опублікували ряд телеграм-каналів. та столичних ЗМІ.

Особливу увагу привернув епізод із затриманням кількох чоловіків. На одному з відео зафіксовано, як двоє осіб сідають до поліцейського автомобіля. Інший запис демонструє момент затримання, під час якого один із чоловіків емоційно висловлює незгоду з діями правоохоронців, заявляючи про незаконність затримання.

Журналісти намагалися отримати коментар щодо ситуації безпосередньо на місці події. Втім, за їхніми словами, представник ТЦК відмовився надавати пояснення та порекомендував звернутися до пресслужби відомства для отримання офіційної інформації.

Нагадаємо що раніше ми писали про скандальну ДТП у центрі Києва: машина врізалась у столики з людьми, водій заявив, що працює на «Океан Ельзи», — ФОТО, ВІДЕО.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва — 44.ua»? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Воїн ЗСУ прокоментував скандал з перевірками ТЦК чоловіків після концерту «Океану Ельзи» у Києві

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.