Gorozhanin.com.ua

Ситуація на фронті: противник частіше використовує північнокорейські снаряди

09 октября
11:13 2024

Минулої доби на Харківському напрямку відбулось 22 спроби штурму з боку противника.

Авіаційних ударів протягом доби зазнали Питомник, Харків, Малі Проходи, Борівська Андріївка, Петропавлівка, Черкаська Лозова, Берестове, Вишневе, Першотравневе, Богуславка, Загризове, повідомили у Генштабі ЗСУ.

За даними ОТУ «Харків», в районі населеного пункту Глибоке противник продовжував проведення внутрішньої ротації особового складу на передових позиціях, відшукуючи нові маршрути пересування. 

Поблизу Стариці противник намагався здійснити поповнення особового складу на передових позиціях. Внаслідок вогневого ураження, завданого Силами оборони, поніс втрати та відмовився від виконання завдань. 

У Вовчанську противник здійснював поодиноке переміщення особового складу з метою проведення логістичного забезпечення та поповнення поточних втрат.

Відмічено збільшення використання армією рф снарядів виробництва Північної Кореї. 

Протягом минулої доби відбулося 4 бойових зіткнення районі Стариці та Вовчанська. російські окупанти завдали 4 авіаудари з використанням 7-ми КАБів. Завдали 32 удари дронами-камікадзе. Здійснили 262 обстріли позицій захисників України.

Втрати ворога за минулу добу склали 64 істоти, з них безповоротні — 20, полонені — 4. Росіяни втратили знищеними та пошкодженими 19 одиниць озброєння та військової техніки.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 18 атак загарбників. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Синьківки, Петропавлівки, Новоосинового, Вишневого, Степової Новоселівки, Лозової та Кругляківки.

Нагадаємо, Ситуація на фронті: по Вовчанську окупанти гатять з «Сонцепьока»

Статьи по теме

Последние новости

    Робота в Одесі для чоловіків: вакансії із зарплатою від 15 до 45 тисяч гривень

Робота в Одесі для чоловіків: вакансії із зарплатою від 15 до 45 тисяч гривень

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.