Gorozhanin.com.ua

Житель Одещини пограбував друга і викрав авто незнайомця, — ФОТО

03 октября
16:28 2024

16:21, Сьогодні

Надійне джерело

Поліцейські затримали жителя Подільського району, який викрав гроші у товариша та автівку незнайомця. Фігуранта судитимуть за двома статтями. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що наприкінці серпня до них звернувся 39-річний житель одного з населених пунктів Любашівської громади і повідомив, що у нього зникло близько 1000 доларів. Поліцейські встановили, що кошти привласнив 23-річний знайомий заявника, у якого останній напередодні гостював та залишився на ночівлю. Молодик взяв з дивана гаманець товариша, коли той спав, і пішов у місцевий розважальний заклад, де витратив більшу частину готівки. У зловмисника залишилося лише 300 доларів, які слідчі вилучили у якості речових доказів.

Поки тривало розслідування крадіжки, фігурант через тиждень після її скоєння, викрав автомобіль ВАЗ, коли у вечірній час помітив, що дверцята легковика не зачинені. Втім, далеко від’їхати йому не вдалося, оскільки на звук працюючого двигуна відреагував 33-річний власник легковика і здійняв галас. Поліцейські прибули за викликом і затримали правопорушника, а транспортний засіб після проведення слідчих дій повернули власнику.

Житель Одещини пограбував друга і викрав авто незнайомця, - ФОТО, фото-1

За клопотанням слідчих суд помістив правопорушника під варту.

«Наприкінці минулого року затриманий був засуджений до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік та шість місяців за зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Нині ми висунули йому обвинувачення у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, та у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно. Ці злочини кваліфікуються за ч. 4 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування тривало під процесуальним керівництвом Любашівської окружної прокуратури», — повідомив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Прогноз погоди у Харкові на завтра

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.