Gorozhanin.com.ua

Ситуація на фронті: ворог проводить мінування та посилює повітряну розвідку на Харківщині

30 сентября
12:05 2024

11:19, Сьогодні

Надійне джерело

Ситуація на фронті: ворог проводить мінування та посилює повітряну розвідку на Харківщині

Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається складною. 

В районі населеного пункту Красне російські окупанти зі складу 3 мотострілецького батальйону 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу проводили мінування доріг з використанням протитанкових мін. Про це повідомили в ОТУ Харків.

В районі Огірцевого противник посилив повітряну розвідку з використанням БпЛА з метою виявлення підрозділів Сил оборони України.

У Вовчанську противник здійснював поодиноке переміщення особового складу для проведення логістичного забезпечення та поповнення поточних втрат; з метою підвищення живучості артилерійських підрозділів, здійснив заміну вогневих позицій чергових артилерійських засобів в районі Шебекиного (рф)

Протягом минулої доби відбулося 3 бойових зіткнення. російські окупанти завдали 4 авіаударіи використанням 6 КАБів, завдали 47 ударів дронами-камікадзе. Здійснили 321 обстріл позицій захисників України.

Втрати ворога за минулу добу склали 87 істот, з них безповоротні — 21, санітарні — 65, 1 окупант здався у полон. Також ворог втратив знищеними та пошкодженими 69 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема 1 танк. 

На Куп’янському напрямку точилося 13 боїв. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Вишневого, Кучерівки, Кругляківки, Новоосинового та Лозової, повідомили у Генштабі.

Нагадаємо, Російська армія використовує наземних роботів для мінування на Харківщині

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

В Киеве наблюдается ухудшение состояния воздуха — КГГА

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.