Gorozhanin.com.ua

Незаконно продавав сигарети та алкоголь: на Одещині правоохоронці викрали бізнесмена

13 августа
14:13 2024

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області викрили місцевого мешканця, який зберігав й продавав фальсифіковані сигарети та алкоголь. Орієнтовна вартість вилученого становить майже 700 тис. грн.

Про це повідомило Бюро економічної безпеки.

Незаконно виготовлені тютюнові та лікеро-горілчані вироби приватний підприємець продавав на ринку.

У результаті 8 обшуків детективи вилучили понад 7 тисяч сигарет без марок акцизного податку, спирт та готову лікеро-горілчану продукцію.

Слідство триває. Встановлюється повне коло причетних осіб.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за оперативного супроводу співробітників Управління детективів із стратегічного захисту економіки ТУ БЕБ в Одеській області та Управління Служби безпеки України в Одеській області. Процесуальне керівництво — прокурори Одеської обласної прокуратури.

Поліцейські зауважують власникам та користувачам транспортних засобів: щоб не потрапити в подібну ситуацію, будьте обачнішими і завжди зачиняйте автомобілі, навіть якщо залишаєте їх ненадовго і тримаєте в полі зору.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

У Полтавській громаді загинув пенсіонер на якого впала гілка дерева

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.