Gorozhanin.com.ua

Олімпіада-2024: українські гімнасти та боксер продовжують боротьбу за медалі

31 июля
23:19 2024

Представники України не втрачають надії на олімпійські медалі.

У боксі залишився один представник України – Олександр Хижняк. Айдер Абдураімов програв в 1/8 фіналу боксерського турніру на Олімпіаді-2024 – кримський татарін поступився спортсмену з Болгарії одностайним рішенням суддів.

Гімнаст Ілля Ковтун четвертим фінішував у фіналі особистого багатоборства на Олімпіаді-2024. За шість снарядів він набрав 86.165 балів, від топ-3 його відділили 0.199 бала.

«Засмучуватися будемо після [Олімпіади]. Ще є фінали. Звісно, трішки засмутився. Зовсім трохи не вистачило до третього місця, але боролися до кінця. Хороша боротьба. Не вистачило до п’єдесталу, але я вважаю це гарним результатом для себе. Буду старатися показати результат для нашої країни», — сказав Ковтун в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт.

Олег Верняєв посів восьме місце у фіналі.

Вікторія Ус стала 11-ою у фіналі веслувального слалому на каное на Олімпійських іграх-2024. Олімпійською чемпіонкою стала австралійка Джессіка Фокс, яка здобула друге поспіль «золото» Олімпіади у цьому виді веслувального слалому.

Веслувальники Ігор Хмара та Станіслав Ковальов не пройшли до фіналу А на Олімпіаді-2024. Вони будуть змагатися у фіналі В за 7-12 місце.

«Чи сподобалася гонка? Ні. Ми не змогли реалізувати себе, свій потенціал. Все, до чого ми готувалися, у нас не вийшло. Дуже розчаровані своїм результатом», — сказав Станіслав Ковальов в ексклюзивному флешкоментарі Суспільне Спорт з Парижа.

«Будемо готуватися до фіналу Б. Поборемося. Шкода, хотілося поборотися за медалі, але не склалося. Десь не пішло, не реалізувалися», — додав до слів Ковальова Ігор Хмара.

18-річний Олександр Желтяковстав 20-м у попередньому раунді на дистанції 200 метрів на спині та не потрапив до півфіналу (топ-16 найкращих). Він пояснив виліт з двох кваліфікацій Олімпійських ігор-2024 хворобою. За словами плавця, сталося це з ним у день церемонії відкриття Олімпіади.

Україна фінішувала сьомою у фіналі синхронних стрибків у воду з 10-метрової вишки на Олімпіаді-2024 – пара Софії Лискун та Ксенії Байло набрала 285 балів. Олімпійськими чемпіонками стали стрибунки з Китаю, друге місце – у КНДР, третє – у Великої Британії.

Tags
Share

Статьи по теме

Последние новости

7 простых вещей, которые помогут в экстренной ситуации

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.