Gorozhanin.com.ua

Лежав на узбіччі: на Одещині люди допомогли травмованому підлітку, — ФОТО

15 июня
17:28 2024

16:27, Сьогодні

Надійне джерело

В Одеському районі 13-річний хлопець взяв без дозволу мопед і травмувався. Його на узбіччі помітили люди та підвезли до блокпосту, де місцевий правоохоронець надав підлітку допомогу, а відносно його батька склав протокол про адміністративне правопорушення.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

В одному із населених пунктів Усатівської ОТГ на узбіччі траси люди, які проїжджали повз, помітили травмованого хлопця. Вони підвезли його до найближчого блокпосту. А вже звідти підлітка забрав місцевий правоохоронець Дмитро Стришков.

«Спочатку я надав Артему долікарську допомогу, після чого відвіз в лікарню, де медики діагностували йому закриту черепно-мозкову травму, забій м’яких тканин черепа та стегна. Наразі з ним все добре. Під час розмови підліток розповів, що без дозволу взяв мопед з дому та поїхав на ньому кататись, не впорався з керуванням і на швидкості упав», — зазначив поліцейський офіцер громади відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 Дмитро Стришков.

Родина хлопця в поле зору правоохоронців раніше не потрапляла. Але з батьком Артема коп провів профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому та склав відносно нього адмінпротокол.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

На наступний тиждень в Полтаві прогнозують теплу погоду без опадів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.