Gorozhanin.com.ua

«Полтаватеплоенерго» повідомляє : Із 18 червня споживачі Полтави залишаться без гарячої води

15 июня
11:42 2024

Із незалежних від підприємства причин ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» не продовжило дію договору із ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» на закупівлю природного газу за пільговою ціною 7,42 за метр кубічний . В зв’язку з тим, що «Полтаватеплоенерго» не зможе далі купувати блакитне паливо на неприйнятних умовах, підприємство змушене піти на не популярний крок і призупинити подачу гарячого водопостачання для населення Полтави.

Не зважаючи на колосальні зусилля керівника підприємства та участі у перемовному процесі Полтавської військової адміністрації і Полтавської обласної ради, вирішити питання, щодо продовження договору з Газопостачальною компанією «Нафтогаз Трейдинг» на жаль не вдалося.

Отже, «Полтаватеплоенерго» інформує споживачів, що більшість котелень у Полтаві припинять свою роботу з вівторка, 18 червня. При цьому об’єкти соціальної інфраструктури м. Полтава, а саме: пологовий будинок, геріатричний будинок, лікарня відновного лікування, обласна клінічна лікарня будуть забезпечені постачанням гарячої води і надалі.

До вашої уваги перелік котелень підприємства де немає технічної можливості надавати послугу гарячого водопостачання.

ПЕРЕЛІК КОТЕЛЕНЬ

Про терміни і умови відновлення гарячого водопостачання у Полтаві нами буде повідомлено додатково.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

    11 жовтня в Одесі та області оголосили днем жалоби

11 жовтня в Одесі та області оголосили днем жалоби

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.