Gorozhanin.com.ua

Вибух у багатоповерхівці на Дніпропетровщині: через витік газу є постраждалі та загиблий

14 апреля
06:42 2024

Вибух у багатоповерхівці на Дніпропетровщині: через витік газу є постраждалі та загиблий

У Кривому Розі на Дніпропетровщині через витік побутового газу стався вибух в одній із багатоповерхівок. Частково зруйновано конструкції з третього до п’ятого поверху одного з під’їздів. Під завалами знайшли одного загиблого — це чоловік 47 років.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Вночі до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці 21-ї бригади Національної Гвардії Довгинцівського району міста Кривий Ріг.

По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили, що в одній з квартир стався вибух побутового газу, внаслідок якого виникла пожежа на площі 120 кв. м, яку надзвичайники ліквідували.

«Сталося часткове руйнування конструкцій житлового будинку в одному з під’їздів з 3 по 5 поверхи. Зруйновано одна квартира на 4 поверсі. Пошкоджено сходову клітину з 3 по 6 поверх, балконні блоки та міжкімнатні перекриття», — уточнили в ДСНС.

Співробітники Служби порятунку врятували 4 людини. Внаслідок події отримали травми 7 людей, 3 – госпіталізовані до лікарні. Під завалами знайшли тіло о

На місці події продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Психологами ДСНС надано допомогу 23 постраждалим. До місця виклику залучено 48 рятувальників та 10 одиниць техніки. На місці вибуху працюють також поліція, медики, комунальники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

У Решетилівці суд призначив 5 років умовно пенсіонеру, який на смерть забив двох сусідських собак

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.