Gorozhanin.com.ua

Для тих, хто переживає депресію, стрес, чи безсоння: у Дніпрі пройде безкоштовний курс з ментального здоров’я

13 января
05:23 2024

Для тих, хто переживає депресію, стрес, чи безсоння: у Дніпрі пройде безкоштовний курс з ментального здоров'я

Проблеми з ментальним здоров’ям може переживати кожен. Від депресії, постійного стресу, безсоння, емоційного дисбалансу. Особливо зараз, в умовах тривалої виснажливої повномасштабної війни. Аби звернути на це увагу, у Дніпрі проведуть безкоштовний курс.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Захід буде проведений на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру, за адресою вул. Старокозацька 40б. Програма курсу «Як працювати зі стресом в сучасних умовах» включає сім лекцій, які будуть проходити щосуботи об 13:00. Зустрічі проводитиме психолог та лайф-коуч Людмила Мараховська. Для участі достатньо зареєструватися за посиланням.

«Дбати про своє ментальне здоров’я у стресовий період складно, до того ж далеко не всі можуть звернутися по допомогу до професіоналів. Аби розповісти людям, як підтримати свій ментальний ресурс та долати стрес, ми запускаємо курс із 7 лекцій.

На курсі допоможемо учасникам розібратися із темою ментального здоровʼя, навчимо долати стрес та працювати продуктивніше», — зазначають організатори.

Як повідомили в МОЗ, останнє дослідження Gradus Research, проведене в жовтні 2023 року, показало, що серед основних скарг на ментальне здоров’я – тривожність / напруга (50%), порушення сну (47%). Ці симптоми вже є вагомою причиною звернутись до сімейного лікаря за підтримкою у питаннях ментального здоров’я.

Нагадаємо, ми писали, що на Дніпропетровщині можна безкоштовно отримати психологічну допомогу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Возвращение украинских мужчин из Нидерландов – какая ситуация | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.