Gorozhanin.com.ua

Загроза зростає: в москву прибув борт з іранськими дронами

12 января
02:38 2024

Загроза зростає: в москву прибув борт з іранськими дронами

Війська рф можуть збільшити кількість дронів для атак на Україну. Пов’язано це з прибуттям до москви вантажного борту з Ірану.

Про це повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону.

За її словами, вчора було зафіксовано прибуття чергового вантажного борту з напрямку Тегерану на москву. Це свідчить про продовження поставок як готової продукції, так і запасних частин, з яких росіяни збирають баражуючі снаряди на власній території.

«Підтримка з боку Ірану для країни-терористки триває і це означає, що нові дрони можуть бути заготовлені для пуску», — зазначила вона.

Гуменюк зазначила, що крайні дві ночі були не такі «насичені» щодо застосування ворогом БПЛА. Ймовірно, через погодні умови.

«Дрони «побоюються» обледеніння — воно для них може бути критичним і не дозволятиме виконувати завдання», — сказала Гуменюк.

При цьому нагадала, що росія не припиняє точкові удари з використанням балістики.

«Намагання ворога тримати в напруженні сисему ППО очевидно свідчить про те, що такі атаки можуть продовжуватися і розслаблятися зарано», – сказала вона.

Керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони зауважила, що невдовзі очікується покращення погоди і зростає загроза продовження ворогом ракетних атак із застосуванням «Калібрів».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

У результаті обстрілу Запоріжжя засмічена ділянка площею 2 тис м2, — Держекоінспекція

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.