Gorozhanin.com.ua

У Києві затримали росіянина, який вчинив серію нападів та пограбувань, – ФОТО

06 января
18:25 2024

У Києві правоохоронці затримали громадянина рф, який вчинив серію пограбувань та нападів. Зокрема, на аптеку, де погрожував фармацевту ножем, відібрав кошти та втік.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

У столиці затримали, Поліція Києва

У столиці затримали, Поліція Києва

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

У столиці затримали

Влітку минулого року до поліції Києва надійшла заява від працівниці аптеки, що невідомий чоловік, погрожуючи ножем, забрав у неї з каси гроші. На місці події правоохоронці поспілкувались з потерпілою, вилучили речові докази.

У столиці затримали, Поліція Києва

У столиці затримали, Поліція Києва

Фармацевт розповіла, що нападник був у темному спортивному одязі з капюшоном, медичній масці на обличчі та гумових рукавичках. Він розбив захисне скло та погрожуючи ножем наказав жінці віддати готівку. Отримавши майже 10 000 гривень він втік, – розповіла слідча Дніпровського управління поліції Вікторія Величко.

Нещодавно правоохоронці з’ясували, що колеги з поліції Київщини затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад на ломбард у Вишгороді. Він діяв за аналогічною схемою, а саме під погрозою ножа забрав золоті вироби та гроші. Порушником виявився 40-річний росіянин, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів.

У столиці затримали, Поліція Києва

У столиці затримали, Поліція Києва

Тепер за вчинене йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як ми повідомляли раніше, київські поліцейські затримали двох зловмисників, які під погрозою ножа відібрали у чоловіка гаманець. Через деякий час поліцейські зупинили порушників біля банкомату. Вони на цей час встигли здійснити декілька транзакцій та зняти 18 000 гривень.

Статьи по теме

Последние новости

В жовтні рух через греблю ДніпроГЕС перекриватимуть кілька разів, — графік

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.