Gorozhanin.com.ua

Начальник Полтавської ОВА призначив двох своїх заступників

07 декабря
23:02 2023

Філіп Пронін підписав розпорядження про призначення на посади заступників начальника Полтавської обласної військової адміністрації Антона Чубенка та Володимира Когута.

Їх кандидатури погодив Кабінет Міністрів 1 грудня. Також начальник Полтавської ОВА повідомив, що Максим Калінін продовжує повноваження заступника начальника обласної адміністрації.

Антон Чубенко та Володимир Когут й раніше були колегами Філіпа Проніна: всі троє працювали в Агентстві з розшуку та менеджменту активів.

Також 28 листопада начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін призначив Володимира Василенка своїм заступником.  Василенко теж працював у АРМА, як і нова керівниця апарату Полтавської ОВА Тетяна Рудяк.  1 грудня був призначений перший заступник начальника обласної військової адміністрації — Богдан Корольчук: до цього працював в поліції Києва, в Сумах та Полтаві. 

Ольга ГРИНЕНКО, «Полтавщина»


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

У прифронтовому Гуляйполі відновили мобільний зв’язок

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.