Gorozhanin.com.ua

Обікрав військового та розрахувався його карткою: у Києві судитимуть рецидивіста, – ФОТО

30 ноября
03:43 2023

У Києві судитимуть чоловіка, який обікрав військового. Зловмисник, який раніше вже мав проблеми із законом, непомітно викрав з кишені потерпілого телефон, навушники та банківську картку, якою потім розрахувався у магазині.

Деталі інциденту розповіли в Поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді скоріше долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

За словами правоохоронців, у жовтні до вони отримали інформацію від військовослужбовця про те, що невідомі особи викрали в нього мобільний телефон, навушники та банківську картку. Також чоловік розповів, що хтось розрахувався його карткою у магазині.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини киянин, 2000 року народження. Він витягнув з кишені його куртки мобільний телефон, навушники та платіжну картку. Порушник майже одразу продав телефон знайомому. Крім цього, чоловік розрахувався в магазині чужою банківською карткою, – розповіли в пресслужбі.

Гаджети було вилучено та повернуто власнику. Також, було встановлено, що кількома днями раніше, затриманий скоїв крадіжку з супермаркету. Крім цього, на момент вчинення цих злочинів він перебував на іспитовому терміні.

Порушнику повідомили про підозру у трьох злочинів, зокрема крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану. Досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Крім того, ми повідомляли, що у Києві зловмисниця представилась ворожкою і обіцяла киянці зняти «порчу». А натомість злодійка обікрала жінку та пішла геть. Потерпіла тільки через деякий час зрозуміла, що її ошукали та звернулась до правоохоронців.

Статьи по теме

Последние новости

Украина получит от Германии военную помощь на 1,4 млрд евро | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.