Gorozhanin.com.ua

Україна – Італія: де дивитися і ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024

20 ноября
01:38 2023

У понеділок, 20 листопада, збірна України зіграє вирішальний матч відбору Євро-2024. Суперником «Синьо-жовтим» буде команда Італії і цей мат буде заключним у 10-у турі. 

Редакція 056 розкаже де його дивитися і які ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024. 

Через повномасштабне вторгнення російських окупантів до України номінально домашній для «синьо-жовтих» поєдинок відбудеться у німецькому Леверкузені на стадіоні «БайАрена». Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Для обох збірних це буде вирішальний матч у боротьбі за вихід на континентальну першість. Перед заключним туром італійці посідають друге місце групи С, маючи однакову кількість очок з Україною – по 13. Однак команда Лучано Спаллетті випереджає українців, які наразі посідають третю позицію, за додатковими показниками.

Таблиця групи С перед заключним туром

Україна – Італія: де дивитися і ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024, фото-1

Тож підопічним Сергія Реброва обов’язково потрібно перемагати чинних чемпіонів Європи, щоб отримати пряму путівку на Євро-2024. А ось «Скуадру Адзурру» влаштує навіть нічия у поєдинку з українською збірною.

Додамо, що Україна та Італія вже вдруге зустрінуться у поточному відборі на континентальну першість. Перший матч між командами відбувся 12 вересня в Мілані. Тоді наша збірна програла італійцям з рахунком 1:2.

Де дивитися матч Україна – Італія

Трансляція матчу Україна – Італія буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок покаже лише медіасервіс MEGOGO.

Текстова онлайн-трансляція матчу Україна – Італія буде доступна на сайті ТСН.

Прогнози букмекерів на матч Україна – Італія

Фаворитом прийдешнього поєдинку букмекери вважають «Скуадру Адзурру». На перемогу Італії приймаються ставки з коефіцієнтом 2,05. Нічия – 3,70. Виграш України – 3,70

Нагадаємо, до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи. Володарі ще трьох путівок на континентальну першість будуть визначені в плейоф, куди потраплять 12 команд залежно від їхніх виступів у Лізі націй-2022/23.

Жеребкування фінальної частини Євро-2024 відбудеться в грудні 2023 року, а сам турнір – від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматиме Німеччина. Збірна Німеччини, як господарка турніру, без відбору потрапила на континентальну першість.

Статьи по теме

Последние новости

    Частина Одеси залишиться без води 15 жовтня

Частина Одеси залишиться без води 15 жовтня

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.