Gorozhanin.com.ua

Дніпро годує безкоштовно вимушених переселенців: де та коли можна поїсти

03 ноября
14:37 2023

Дніпро годує безкоштовно вимушених переселенців: де та коли можна поїсти

Майже рік Дніпро годує вимушених переселенців обідами. Отримати гарячі обіди вимушені переселенці можуть як на правому, так і на лівому березі міста. Нині цією послугою користуються близько 2 тис. ВПО.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

У кожній їдальні є кухня, де все чисто. Саме там готують всю їжу, аби одразу гарячу подати вимушеним переселенцям. Якість продуктів щоденно контролює відповідна робоча група департаменту соціальної політики ДМР.

«Аби отримати безкоштовний гарячий та поживний обід, ВПО треба звернутись до управління соціального захисту населення за місцем перебування у Дніпрі. Там їм дадуть талон.

Кожен обід завжди складається з першої страви, другої страви з м’ясом, салату, хліба та чаю. Вимушені переселенці можуть з’їсти їх як у їдальні, так і взяти з собою додому», – пояснила завідувачка сектору соціального захисту ВПО управління у справах ветеранів та внутрішньо переміщених осіб департаменту соціальної політики ДМР Юлія Крохмаль.

Пункти, де можна поїсти, розташовані за адресами: вул. Володимира Моссаковського, 13-А (з 11:00 до 16:00); вул. Семафорна, 27 (з 11:00 до 16:00).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Продуктові ярмарки в Києві: де купити свіжу продукцію цього тижня

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.