Gorozhanin.com.ua

На Одещині зловмисники побили, зв’язали та вивезли у поле чоловіка, — ВІДЕО

26 октября
10:59 2023

10:57, Сьогодні

Надійне джерело

Поліцейські Одещини розслідують обставини позбавлення волі чоловіка. Потерпілого побили, зв’язали та вивезли в поле і залишили біля одного із садових кооперативів в Одеському районі, де його виявили перехожі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Попередньо поліцейські встановили, що ввечері в одному із населених пунктів Одеського району між трьома чоловіками та одним місцевим жителем виник конфлікт, в ході якого зловмисники побили потерпілого, зв’язали руки та ноги скотчем, а після, в багажнику автомобіля, вивезли на околицю села та залишили в полі.

На ранок чоловіка виявили місцеві мешканці та повідомили до поліції. Постраждалого каретою швидкої допомоги доставили до лікарні, де йому діагностували травми голови, гематому грудної клітини та ножове непроникаюче поранення спини.

Поліцейські кваліфікували дії зловмисників як незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Розпочато кримінальне провадження. За сприяння співробітників управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області слідчі встановили особи правопорушників, яких затримано в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють мотиви та інші обставини правопорушення. 

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

У Запорізькій області сплатили 42 млн гривень акцизного податку

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.