Gorozhanin.com.ua

Славія – Дніпро-1: де дивитися і ставки букмекерів на матч кваліфікації Ліги Європи

10 августа
14:39 2023

У четвер, 10 серпня, дніпровський клуб СК «Дніпро-1» проведе перший матч із празькою «Славією» в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи сезону-2023/24.

Поєдинок відбудеться на «Еден Арені» в Празі. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

СК «Дніпро-1» – срібний призер минулого сезону УПЛ. Дніпровський клуб дебютував у кваліфікації Ліги чемпіонів, розпочавши поточну єврокубкову кампанію з 2-го кваліфікаційного раунду ЛЧ, де за сумою двох зустрічей вилетів від грецького «Панатінаїкоса» (1:3, 2:2).

«Славія» – чинний віцечемпіон Чехії. Празький колектив лише за додатковими показниками поступився титулом іншій команді з чеської столиці – «Спарті».

Де дивитися матч Славія – Дніпро-1

На території України поєдинок між празьким і дніпровським клубами у прямому ефірі покажуть телеканал УНІАН та Youtube-канал FootballHub.

Крім того, гру можна переглянути безкоштовно на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Прогнози букмекерів на матч Славія – Дніпро-1

Абсолютним фаворитом майбутнього матчу букмекери вважають чеський клуб. На перемогу «Славії» можна поставити з коефіцієнтом 1,47. Нічия – 4,80. Виграш дніпрян – 7,30.

Вихід підопічних Олександра Кучера до наступного раунду кваліфікації Ліги Європи оцінюється коефіцієнтом 4,80. Підсумковий успіх празької команди – 1,20.

Матч-відповідь між «Дніпром-1» і «Славією» заплановано на 17 серпня у словацькому місті Кошице.

Переможець цього протистояння в раунді плейоф відбору Ліги Європи поміряється силами з ще одним українським клубом – луганською «Зорею».

Той, хто програє в дуелі «Славія» Прага – «Дніпро-1», в плейоф кваліфікації Ліги конференцій позмагається з переможцем пари «Лех» (Польща) – «Спартак» Трнава (Словаччина).

Статьи по теме

Последние новости

    За добу ЗСУ ліквідували близько 1500 окупантів

За добу ЗСУ ліквідували близько 1500 окупантів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.