Gorozhanin.com.ua

Загроза застосування балістичного озброєння: повітряна тривога шириться Україною

07 августа
13:53 2023

Сьогодні, 7 серпня, у декількох регіонах України оголошена повітряна тривога через загрозу ракетних ударів. Зокрема в Повітряних силах ЗСУ повідомляють про загрозу застосування балістичного озброєння, передає редакція 056. 

Не нехтуйте власною безпекою — прямуйте до укриття. Змушені вкотре нагадати, що надмірна інформаційна увага шкодить Силам оборони України.

Звертаємось до цивільного населення, журналістів та лідерів громадської думки: ми воюємо проти підступного ворога, що аналізує наше інформаційне поле з надією отримати відомості, які допоможуть йому в ході війни проти України.  

Тому, перед тим, як щось публікувати, просимо зважити всі ризики, щоб не допомагати ворогу отримати візуальне підтвердження ураження цілей чи здійснити їх дорозвідку.  

Закликаємо не поширювати жодної інформації про роботу підрозділів протиповітряної оборони!  

Дотримуйтеся простих правил оприлюднення інформації:  

  • Не транслюйте переміщення військової техніки;
  • Не знімайте місця обстрілів та роботу ППО; 
  • Очікуйте на офіційні коментарі військового командування;
  • Ретельно перевіряйте інформацію через офіційні джерела. 

Не ставайте інструментом у руках ворога. Працюйте на державу, а не проти неї!. 

Додамо, що раніше керівниця об’єднаного пресцентру Сил охорони та оборони «Південь» Наталія Гуменюк повідомляла про те, що окупанти взяли паузу. Це їм необхідно щоб підготуватися до чергових атак по Україні. 

Наталія Гуменюк зазначає, що після потужних атак, ворог, як правило, бере паузу. Не дивлячись на це, тут треба теж бути напоготові і розуміти, що ворог час від часу тактику змінює. Цілком ймовірно, що вони можуть застосовувати точкові поодинокі удари. Це не залякування, це попередження, щоб люди не розслаблялися.

Зараз жодного ракетоносія на службі немає, скоріш за все, вони переспоряджаються і їм потрібен певний час для того, щоб злагодити свої дії з авіацією. Пару днів ворог може використовувати або балістичні загрози, або будь-які способи атак прифронтових територій. Ракетний і дроновий терор наразі на певній паузі.

Крім того, у ЗСУ попереджали, що армія агресорки росії розпочинає підтягувати стратегічну авіацію. Таким чином росіяни готуються до певних маневрів та можуть готуватись до майбутніх атак по території України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

У Полтаві за 1,4 млн грн відремонтували 8 дитячих майданчиків (перелік)

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.