Gorozhanin.com.ua

У Києві судитимуть чоловіка за систематичне знущання над дружиною: деталі

27 июня
14:34 2023

У Києві судитимуть чоловіка за систематичне знущання над дружиною: деталі

В Печерському районі столиці  47-річний чоловік в систематичних нападах раптової агресії провокував конфлікти з 34-річною дружиною, ображаї її, штовхав та хапав за руки. Тепер він постане перед судом.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

“Печерською окружною прокуратурою міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця столичного Печерська, який систематично вчиняв насильство у сім’ї (ст.126-1 КК України)”, — йдеться в повідомленні.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

В прокуратурі зазначили, що раніше чоловік вже притягувався до адміністративної відповідальності за аналогічні вчинки. Йому виносили приписи, які забороняли контактувати з жінкою. Але чоловік їх постійно порушував, продовжуючи вчиняти домашнє психологічне та фізичне насильство.

“Відповідно до висновку судово-психіатричного експерта, протиправдії дії чоловіка стали для потерпілої тривало психотравмуючими, викликали формування та фіксацію у неї сталої психоемоційної напруги з підвищеною тривожністю, страхом за свою безпеку та погіршили якість її життя”, — додають в прокуратурі.

За скоєне йому загрожує до 2 років ув’язнення.

Якщо ви потерпаєте від домашнього насильства — звертайтеся в цілодобову Службу «Телефон довіри» за номером 1500 зі стаціонарного або 044 272 1500 з мобільного. 

Якщо ситуація критична, знайдіть безпечне місце та зателефонуйте до поліції за номером 102.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що на Київщині 28-річна зловмисниця облила бензином, підпалила, скинула в болото, а згодом закопала тіло потерпілого, який виявився її родичем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

У Запоріжжі посадовці ЖКГ попросили додатково виділити їм понад 55 млн гривень на ліквідацію наслідків обстрілів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.