Gorozhanin.com.ua

Нещадно побив знайомого та виставив за ворота: жителю Одещини загрожує в’язниця

20 мая
21:55 2023

Поліцейські затримали жителя Білгород-Дністровського району за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень знайомому.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Зловмисник нещадно побив потерпілого у себе в маєтку і виставив за ворота. А наступного дня того ушпиталили з дому із тяжкими травмами голови. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

поліцейські затримали жителя білгород-дністровського району за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень знайомому

поліцейські затримали жителя білгород-дністровського району за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень знайомому

На спецлінію «102» надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до приймального відділення доставлено 51-річного жителя одного із сіл Старокозацької територіальної громади з забоєм головного мозку та переломом черепа.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що напередодні увечері потерпілий посварився із 37-річним односельцем у того вдома. В ході конфлікту господар домоволодіння кулаком вдарив гостя в обличчя, від удару чоловік упав, а зловмисник продовжив бити його руками, ногами та дерев’яною палицею, яку знайшов поряд. Потерпілий знепритомнів, і зловмисник схаменувся, привів його до свідомості, вивів з подвір’я та відправив додому. Наступного дня побитому громадянину стало зле і він викликав карету швидкої допомоги.

«Правоохоронці затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що передбачено частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті тягне за собою позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», — прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Tags
Share

Статьи по теме

Последние новости

    Поліцейські розшукали та повернули додому двох зниклих безвісти неповнолітніх одеситок

Поліцейські розшукали та повернули додому двох зниклих безвісти неповнолітніх одеситок

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.