Gorozhanin.com.ua

У Гідропарку в Києві знайшли тіло потопельник, – ФОТО

19 мая
22:14 2023

У Гідропарку в Києві знайшли тіло потопельник, – ФОТО

У Києві в середу, 17 травня, у Дніпрі виявили потопельника. Тіло загиблого знайшли на відстані 5 метрів від берега острову Венеціанський у Гідропарку.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, столичного регіону та України.

17 травня, о 20:19 до них надійшло повідомлення про те, що у Дніпрі, на відстані 5 метрів від берега острову Венеціанський (Гідропарк), на поверхні води виявлено тіло чоловічої статі, – зазначили рятувальники.

Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло чоловіка з води та передали його правоохоронним органам, які будуть встановлювати причини та обставини трагічного випадку.

Шановні кияни та гості столиці, дотримуйтесь правил безпеки під час відпочинку на воді та біля неї, бережіть себе та своїх близьких, а у разі виникнення будь-якої надзвичайної події, телефонуйте за номером «101», – наголосили ДСНСники.

Нагадаємо, ми раніше повідомляли, що 11 березня у Бучанському районі стався трагічний випадок. На власному подвір’ї чоловік впав у колодязь та потонув.

Крім того, писали, що у селі Григорівка Київської області в понеділок, 15 травня, бійці ДСНС врятували місцевого мешканця. Чоловік із власної необережності впав у колодязь з водою, завглибшки близько 20 метрів, та не міг самостійно вилізти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Овнам — досягнення, Тельцям — нагорода, Близнюкам — тріумф: гороскоп Таро на листопад 2024

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.