Gorozhanin.com.ua

У Києві викрили три нелегальні гральні заклади

23 мая
08:04 2020

У столиці правоохоронці припинили діяльність трьох нелегальних гральних закладів. Вони, всупереч законодавству, працювали у Голосіївському, Оболонському та Солом'янському районах.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як встановили правоохоронці, організатори гральних закладів самі обдзвонювали клієнтів та запрошували «пограти», а впускали їх через «чорний» хід.

«Під час санкціонованих обшуків у закладах ми виявили та вилучили близько 30 системних блоків і моніторів, через які здійснювався допуск до азартних ігор, а також інше обладнання, що використовувалося у протиправному бізнесі», — розповів слідчий Дніпровського управління поліції Андрій Загладько.

Відтак відкрили справу за ч.1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає штраф у розмірі до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Наразі правоохоронці встановлюють всіх причетних до незаконної діяльності, щоб притягнути їх до відповідальності.

Источник: hromadske.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Международные мероприятия с участием Зеленского перенесут из-за наступления россиян | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.