Gorozhanin.com.ua

У Харкові затримали 23-річну сутенерку: вона втягнула у заняття проституцією 6 дівчат, серед них є неповнолітні, — ВІДЕО

28 марта
19:56 2023

У Харкові поліцейські викрили сутенерку, яка організувала незаконний «бізнес».

У ніч на 20 березня правоохоронці провели обушки у місцях розпусти, за місцем мешкання сутенерки та в автомобілі. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

З метою реалізації злочинного плану — надання послуг сексуального характеру чоловікам за грошову винагороду — 23-річна харків’янка орендувала дві сусідні квартири та втягнула в заняття проституцією 6 дівчат, серед яких неповнолітні.

Під час обшуків вилучили 8 мобільних телефонів, 2 відеокамери, ноутбук, банківські картки, носії інформації, сім-картки, гроші та інші речові докази, які підтверджують злочинну діяльність. Крім того виявили електронні ваги, медичні шприци, у тому числі використані, зіп-пакети, упаковані речовини невідомого походження, схожі на наркотичні. В одному з місць проведення обшуку виявили 45-річного чоловіка, який розшукувався правоохоронними органами за виготовлення та зберігання наркотиків. Його передали ініціатору розшуку.

Сутенерку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Жінці повідомили про підозру за ч. 2, 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Наразі поліція встановлює інші факти втягнення дівчат у заняття проституцію. Досудове розслідування триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

    Одесита засудили до шести років ув’язнення за крадіжку та спробу підкупу поліцейського

Одесита засудили до шести років ув’язнення за крадіжку та спробу підкупу поліцейського

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.