Gorozhanin.com.ua

Робота у Харкові. Куди можна працевлаштуватися студентам, — ФОТО

21 марта
14:11 2023

Актуальні вакансії для харківських студентів.

У місті роботодавці зараз активно шукають нових співробітників. І деякі з них готові працевлаштувати студентів, які часто не мають досвіду та не можуть працювати за стабільним графіком через навчання. Тому розмір заробітної плати в такому випадку залежатиме саме від місця роботи.

Редакція сайту 057 розповідає, куди можна працевлаштуватися студентам у Харкові.

Робота у Харкові. Куди можна працевлаштуватися студентам, - ФОТО, фото-1

Розважальний заклад із художньою програмою пародійно-сатиричного змісту відкрив вакансію «аніматор». Обов’язком співробітника стане якісне забезпечення дозвілля дітей в ігровому куточку ресторану. Зарплата — від 10 до 13 тисяч гривень.

Як зв’язатися з роботодавцем: 050-985-87-65.

Кафе готове працевлаштувати студента на посаду «офіціант». Обов’язками співробітника стануть: знання меню і барної карти, вміння правильно та красиво проконсультувати гостя. Зарплата — близько 20 тисяч гривень.

Як зв’язатися з роботодавцем: 073-477-31-71.

Гіпермаркет відкрив вакансію «касир». Обов’язками співробітника стануть: виконання розрахунково-касових операцій, дотримання стандартів обслуговування, підтримка чистоти і порядку на робочому місці. Зарплата — близько 8,8 тисяч гривень.

Як зв’язатися з роботодавцем: 099-916-88-03.

Студія краси готова працевлаштувати студента на посаду «перукар». Обов’язками співробітника стануть: якісне виконання чоловічих та жіночих стрижок, фарбування та укладання волосся. Зарплата — від 10 до 13 тисяч гривень.

Як зв’язатися з роботодавцем: 066-723-30-19.

Робота у Харкові. Куди можна працевлаштуватися студентам, - ФОТО, фото-2

Бар відкрив вакансію «кухар». Обов’язком співробітника стане — приготування страв. Зарплата — близько 13 тисяч гривень.

Як зв’язатися з роботодавцем: 098-039-22-87.

Автосервіс готовий працевлаштувати студента на посаду «автомийник». Обов’язками співробітника стануть: прийом клієнтів на мийку і надання послуг автомийки. Зарплата — від 10 до 20 тисяч гривень.

Як зв’язатися з роботодавцем: 093-127-33-78.

Магазин з продажу прикрас відкрив вакансію «продавець-консультант біжутерії». Обов’язками співробітника стануть: оформлення вітрини, консультація та обслуговування покупців, інформування покупців про надходження нових моделей та знижок, вільне володіння інформацією про товар, підтримання порядку на робочому місці. Зарплата — близько 17 тисяч гривень.

Як зв’язатися з роботодавцем: 099-400-37-04.

Детейлінг-центр готовий працевлаштувати студента на посаду «полірувальник». Обов’язками співробітника стануть: підготовка авто до полірування — мийка та антибітум, полірування машин. Зарплата — від 15 до 20 тисяч гривень.

Як зв’язатися з роботодавцем: 063-258-28-68.

Статьи по теме

Последние новости

Эрдоган заверил Зеленского, что Турция готова посредничать для мира в Украине | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.