Gorozhanin.com.ua

Жителя Одещини покарають за систематичне домашнє насильство на матір’ю

06 марта
13:17 2023

12:41, Сьогодні

Надійне джерело

За систематичне домашнє насильство над матір’ю житель Кілійської громади понесе кримінальну відповідальність. 35-річному чоловіку поліцейські вже висунули звинувачення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

У період з червня минулого рока по січень цього року чоловік, судимий за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, тричі попадав у поле зору правоохоронців через домашнє насильство над матір’ю. Потерпіла жалілася поліцейським, що під час сварок з сином погіршується її психологічне почуття виникає емоційна напруженість, вона втрачає повноцінній сон, а останній раз син навіть штовхав її та погрожував фізичною розправою.

Профілактичні бесіди поліцейських, складання адміністративних протоколів, виписування термінових заборонних приписів, якими обмежувався контакт правопорушника з потерпілою, не змінило ставлення чоловіка до матері, тому слідчі розпочали кримінальне провадження.

Зібравши достатньо доказів, поліцейські під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігуранту звинувачення в домашньому насильстві, тобто в умисному систематичному вчиненні фізичного та психологічного насильства щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах, що призвело до фізичних та психологічних страждань потерпілої.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Тепер, згідно з чинним законодавством, чоловіку загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Курс долара у Дніпрі: де вигідніше купувати та продавати валюту

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.