Gorozhanin.com.ua

Погода в Одесі на 10 днів: сонце змагатиметься із дощем

27 февраля
07:17 2023

Погода у наступні 10 днів в Одесі буде мінливою, але частіше містяни бачитимуть сонце, аніж дощ. Редакція 048.ua дослідила прогнози синоптиків та розповідає, яка температура та опади чекають на одеситів 22 лютого — 3 березня.

Середа, 22 лютого

Максимальна температура сягне 9 градусів тепла, без опадів. Більшість дня небо буде закрите хмарами, іноді буде виходити сонце. Вологість не перевищить 60%. Вітер — до 6 мс.

Четвер, 23 лютого

В Одесі ранок та день будуть хмарними, і лише під вечір небо стане ясним. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від 0 до +3 градусів. Вітер — до 4,5 мс.

П’ятниця, 24 лютого

З ранку і до самого вечора небо в Одесі буде вкрите хмарами. Практично весь день пройде без опадів, лише увечері може початися дрібний дощ. Температура вночі — 0, вдень підвищиться до +6. Вологість — від 66 до 86%, вітер південний, до 8,4 мс.

Субота, 25 лютого

Цей день буде найтеплішим, очікується до +12 градусів. Ясним небо в Одесі буде лише вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Вологість буде досить високою, вітер — до 8,3 мс.

Неділя, 26 лютого

В Одесі протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря не перевищить 8 градусів тепла. 

Нащі пращури вірили, що похмура погода 26 лютого пророкувала холодну та затяжну весну.

Понеділок, 27 лютого

З ранку і до самого вечора небо в Одесі буде вкрите хмарами. Вранці, можливо, пройде дрібний дощ, який ближче до середини дня має закінчитися. Більше опадів не очікується. У цей день температура повітря коливатиметься від +4 до +10 градусів, вітер — до 5,6 мс.

Вівторок, 28 лютого

За даними синоптиків, зранку в Одесі буде трохи хмарно, а після обіду на небі покажеться сонечко. Опади не прогнозують. Вдень повітря прогріється до +7 градусів. Вітер — до 6 мс.

Середа, 1 березня

Вранці небо в Одесі вкриється хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Але час від часу буде виходити сонце. Без опадів. Температура повітря — від 1 градусу морозу вночі до 8 градусів тепла вдень. Вітер — 4,4 мс.

Четвер, 2 березня

Одеситів очікує мінлива хмарність протягом усього дня. Опади не прогнозуються. Температура від 0 до +8, вітер — до 4,8 м/с. 

П’ятниця, 3 березня

У Одесі сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Дощу не буде, а температура коливатиметься від +1 до +8 градусів. Синоптики прогнозують південно-західний вітер до 5,3 мс.

Читайте також: З Одеси до Трускавця: як живе курортне містечко під час війни, — ФОТО

Статьи по теме

Последние новости

Проверка МСЭК и ВЛК – какие нововведения | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.