Gorozhanin.com.ua

Скільки зараз проживає людей у Харкові: Терехов назвав кількість населення міста

17 февраля
21:01 2023

17:13, Сьогодні

Надійне джерело

Скільки зараз проживає людей у Харкові: Терехов назвав кількість населення міста

На початку повномасштабного вторгнення з Харкова виїхало дуже багато людей. Але згодом вони почали повертатися додому і зараз в місті налічується більш як 1 млн мешканців.

Також, за його словами, до міста приїхали люди з деокупованих територій, а саме — мешканці Харківської області, а також Луганської та Донецької областей.

«З перших тижнів війни в нас було дуже багато людей, що виїхали з міста в інші області чи за кордон. Але потім поступово мешканці почали повертатися до своїх домівок. Зараз у місті перебуває приблизно 1 мільйон 100 тисяч населення», — розповів Терехов.

За його словами, те, що люди повертаються до міста, а також їдуть зі звільнених територій інших областей є викликом, щоб забезпечувати життєдіяльність міста,

«Забезпечити людей комунальними послугами — опаленням, електропостачанням. Доводиться багато працювати з обленерго, енергетиками для відновлення. Що стосується інших послуг, то з першого дня війни в нас постійно вивозиться сміття, було водопостачання, опалення. Ми робимо все можливо, а інколи — і неможливе, щоб люди відчували себе більш-менш комфортно», — додав Терехов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Зеленский анонсировал новые пакеты помощи Украине – что известно | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.