Gorozhanin.com.ua

СБУ викрили керівництво поліції, яке «кришувало» проституцію в Києві, – ФОТО

02 февраля
15:16 2023

СБУ викрили керівництво поліції, яке «кришувало» проституцію в Києві, – ФОТО

Служба безпеки знешкодила у Києві організовану злочинну групу, яка діяла під керівництвом Департаменту міграційної поліції Національної поліції України.

Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

Ще більше інформації про Київ, область та Україну читайте на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь прямо зараз.

У столиці силовики викрили керівництво поліції, яке «кришевало» проституцію в КиєвіУ столиці силовики викрили керівництво поліції, яке «кришевало» проституцію в КиєвіУ столиці силовики викрили керівництво поліції, яке «кришевало» проституцію в Києві

Чиновники організували масштабні схеми «кришування» проституції в Києві та в інших містах країни. Щомісячні «прибутки» організаторів нелегального бізнесу становили понад 50 млн грн, – йдеться в повідомленні.

За результатами розслідування співробітники СБУ затримали заступника начальника Департаменту міграційної поліції, керівника відділу профільного підрозділу поліції Києва та ще 12 членів злочинної групи. За версією слідства, чиновники «кришували» діяльність розгалуженої мережі місць розпусти у Києві. До таких «закладів» відбирали дівчат віком від 18 до 30 років з уразливими психоемоційними станами.

Крім того, вони створили мережу груп у месенджерах, де зверталися до громадянок, щоб втягнути їх у надання інтимних послуг, наприклад «ескорту». Сутенери пропонували жінкам поїздки до «клієнтів» в різні куточки України та навіть відправляли за кордон. Плата за «послуги» коливалася від 500 до 10 000 доларів за ніч.

У рамках кримінального провадження співробітники СБУ провели понад 30 обшуків за адресами підозрюваних, зокрема в адміністративних будівлях Нацполіції. За зібраною інформацією понад 20 особам повідомлено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Як ми повідомляли раніше, у Києві викрили групу осіб, яка організувала мережу борделів у столиці. У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 22-річна іноземка орендувала 17 приміщень на території Києва, а потім шукала жінок, які надавали сексуальні послуги за гроші.

Також писали про те, що на Київщині правоохоронці викрили столичну сутенерку, яка організувала в Києві підпільний «бізнес» з надання сексуальних послуг на території столиці та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

В окупованому Енергодарі вибухнула автівка “начальника охорони” ЗАЕС

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.