Gorozhanin.com.ua

У Харкові рятувальники вручну пересівають уламки будинка, в який влучила російська ракета, щоб зібрати останки тіла загиблої

31 января
14:39 2023

У Харкові рятувальники вручну пересівають уламки будинка, в який влучила російська ракета, щоб зібрати останки тіла загиблої

Рятувальники вручну пересівають уламки у будинку на вулиці Мироносицькій у Харкові, в який вночі 29 січня влучила ракета, щоб знайти залишки тіла загиблої жінки.

На ранок 31 січня рятувальники вилучили з-під уламків лише частину тіла, — розказав начальник аварійно-рятувальної частини з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Сергій Рашевський у коментарі «Суспільному. Харків».

Вилучені останки передали експертам.

«Знайдено частину тіла загиблої, інша частина перебуває під завалами. Загибла, попередньо, перебувала в самому епіцентрі вибуху, на ліжку, дивилась телевізор, влучення було в її кімнату. Шансів вижити не було. Зараз великі уламки зібрані за допомогою великої техніки. Тіло жінки перебуває на 3-4 поверхах, співробітники ДСНС пересіюють уламки, щоб вручну максимально зібрати останки», — розказав Рашевський.

Нагадаємо, що російські військові ввечері 29 січня влучили ракетою С-300 по житловому будинку у центрі Харкова. Під завалами рятувальники знайшли загиблу літню жінку, ще  троє людей дістали поранень. У будинку зруйнований четвертий поверх.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Телеканалы в Грузии оштрафуют за отказ показывать рекламу с разрушенными городами Украины | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.