Gorozhanin.com.ua

Без прильотів ворожих ракет, а під обстрілом: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір

26 января
22:08 2023

Без прильотів ворожих ракет, а під обстрілом: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір

Завершується триста тридцять сьома доба російського широкомасштабного вторгнення. Сьогодні Україна пережила 13 масовану ракетну атаку. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що під час масованого ракетного удару по території України вдень в регіоні прильотів ворожих ракет не зафіксовано. 

Втім без артилерійських обстрілів не минулося: протягом дня російські окупаційні війська неодноразово обстрілювали Нікопольщину. 

Вогнем накрили три громади району: з РСЗВ і важкої артилерії гатили по Червоногригорівській, Марганецькій та Мирівській ТГ. 

Ворогом понівечено будівлю аграрного підприємства, три приватних житлових будинки, газогін, електромережі. На щастя, без жертв серед населення.

Станом на 20.23 голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що по території району б’ють «Гради». І так майже весь день: «У довбаної русні сьогодні знову загострення».

Інші райони області – без обстрілів. 

Екстрені відключення світла, які були введені в регіоні вдень через загрозу ракетних ударів, скасовано. Надвечір Дніпропетровщина повернулася до стабілізаційних вимкнень завдяки роботі енергетиків. 

«Зараз правила безпеки – понад усе. росія всіма можливими способами хоче нас послабити. На тлі новин про надання Україні військової допомоги нелюди-терористи на все готові. Тому бережіть себе та своїх близьких. 

Покладаємося на наші сили оборони, віримо в Президента і працюємо на Перемогу. Роботи ще багато, але ми впораємось. Все буде добре», — підсумував Микола Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Продовження пошуково-рятувальної операції та чергові обстріли: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.