Gorozhanin.com.ua

В цьому році пирнати в море на Водохреща в Одесі небезпечно,- ВІДЕО

11 января
16:38 2023

Узбережжя Чорного моря залишається одним з найнебезпечніших місць для прогулянок містян. Тож військові анонсують, що на свято Водохреща, яке святкуватимуть 19 січня, море буде й надалі під забороною купання.

Про це йшлося на брифінгу речниці об’єднаного пресцентру Сил оборони «Південь» Наталі Гуменюк.

«Це питання повинна обговорити місцева влада з військовим командуванням. На сьогодні це не передбачалося. До речі, навіть церква говорить, що крапля води освячує ціле море. Тому треба мати святість в собі й вона нам допоможе перемогти. А вже тоді й будемо купатися», — зазначила речниця ОК «Південь» Наталя Гуменюк.

Морські міни, які були розставлені ворогом ще на початку березня, вони по суті є якірними. Але за словами Гуменюк, військові не знають стовідсотково, яке озброєння ще застосоване ворогом. Тож такі міни часто зриває штормом і їх прибиває до берега, від легкого доторку вони можуть здетонувати. Їх уламки розносить на 100-150 метрів.

Нагадаємо, що влітку всі пляжі Одеси були закриті. А на узбережжі в Одеській області траплялися трагічні випадки, коли вибухали невідомі пристрої та гинули люди.

Пропонуємо подивитися, як одесити занурювались в крижану воду рік тому, за місяць до повномаштабного вторгнення росіян: Крещенские купания в Одессе: горожане поделились впечатлениями, — ВИДЕООПРОС

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Прогноз погоди на завтра: вночі слабкий туман

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.