Gorozhanin.com.ua

Зробив «мастер-клад» у лісосмузі: на Харківщині затримали наркодилера з «товаром» на 6 мільйонів гривень, — ВІДЕО

05 января
01:17 2023

У Харківській області силовики затримали наркодилера з «товаром» на 6 мільйонів гривень.

Правоохоронці затримали 31-річного харків’янина, який на узбіччі дороги поблизу села Зоряне у лісопосадці зробив «мастер-клад» — велику «закладку» із наркотичними речовинами. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції України.

Силовики встановили, що чоловік працював на інтернет-крамницю з продажу психотропних речовин. З метою конспірації для зберігання та фасування «товару» він орендував кімнату в одному з готелів міста. Надалі збував «психотропи» гуртовими партіями на території міста та області, а гроші отримував на банківську карту.

В ході огляду місця події на території лісосмуги правоохоронці вилучили близько 3 кілограм «Альфа-PVP», а під час слідчих дій в орендованій кімнаті — ще 8 кілограм аналогічних «психотропів». Крім того силовики вилучили автомобіль, який чоловік використовував у своїй діяльності. Виявлені психотропні речовини направили на проведення експертних досліджень, а їх орієнтовна вартість за цінами «чорного ринку» становить 6 мільйонів гривень.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Красноградський районний суд Харківської області обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. За вчинене затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Увеличение производства украинского оружия в 2025 году – Умеров сделал заявление | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.