Gorozhanin.com.ua

Залишили телефони на зарядці: в Одесі містянин обікрав двох чоловіків у пункті незламності

16 декабря
11:39 2022

В Одесі поліцейські затримали 51-річного чоловіка, який в пункті незламності на залізничному вокзалі обікрав двох громадян.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Зловмисник прибрав до рук мобільні телефони 58-річного жителя Кілії та 62-річного жителя Кривого Рогу, які ті в очікуванні потягу поклали на підзарядку.

Приїжджі сповістили про це до поліції, й оперативники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 встановили особу правопорушника та затримали його по гарячих слідах на Привокзальній площі. Чоловік зізнався, що гаджети здав у ломбард. Зараз правоохоронці вживають заходів щодо вилучення та повернення майна потерпілим.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання і нині клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — повідомила слідча у справі Анастасія Ярмошевич.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Tags
Share

Статьи по теме

Последние новости

Понад 120 ворожих БПЛА атакували населені пункти Запорізької області

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.