Gorozhanin.com.ua

Погіршання погодних умов на Дніпропетровщині: на дороги вивели 16 одиниць спецтехніки, — ФОТО

07 декабря
13:22 2022

Погіршання погодних умов на Дніпропетровщині: на дороги вивели 16 одиниць спецтехніки, - ФОТО

Сьогодні, 7 грудня з 06:00 на дорогах державного значення Дніпропетровщини почали працювати 16 одиниць дорожньої техніки. Вони займаються обробкою та розчищенням автошляхів у тих районах області де випав сніг.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Службу автомобільних доріг у Дніпропетровській області

Впродовж минулої доби температура коливалась від -3 до -9 градусів морозу. Опади пройшли в невеликій частині регіону, тому техніку вивели в Верхньодніпровськ, Саївка, Краснопілля, Братське, Широке, Лісопитомник, Кривий Ріг, Апостолове та Хорошеве.

Особливу увагу було приділено аварійно небезпечним ділянкам, підйомам та спускам.

Але погіршання погодних умов, перші у цьому році сніг та морози в будь-якому разі ускладнюють рух на дорогах України. Адже не всі водії встигли замінити резини на зимові та пам’ятають про зниження швидкості. Через це сьогодні вранці у Кривому Розі на Об’їзній біля заправки ОККО уже сталася ДТП — зіткнулися легковики BMW та Skoda.

Удар був такої сили, що частини машин розлетілися по обидва боки дороги і в однієї з автівок відлетіло колесо. Є постраждалі. Стан їх здоров’я наразі невідомий. На місті працює поліція та медики.

«Шановні водії! Будьте уважними, дотримуйтесь правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не заважайте роботі спецтехніки», — звернулись в службі.

Поліція вкотре нагадає водіям про необхідність заміни резини на автомобілях на зимову, а також про особливу обережність та зниження швидкості при пересуванні на дорогах у холодну пору року.

Єдиний контакт-центр Укравтодору, де можна отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу: +38 067 400 60 80.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Визит Зеленского в США – Трамп сделал заявление | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.